Har du värkande rygg? En stressig period i livet? Du kanske bara vill unna dig lite mer lyx i vardagen? Det finns många anledningar till att söka upp massage i Stockholm. Att bli masserad är skönt av flera anledningar, inte minst för att det frigör kärlekshormonet oxytocin. Vi går igenom olika typer av massage som går att hitta i huvudstaden och även hur mycket massage i Stockholm kostar.

En massagebehandling hos ett företag

Det finns många företag som erbjuder massagebehandlingar och även andra behandlingar. Vanliga tjänster som erbjuds är ansiktskurer, hand- eller fotbehandling, spa-paket och så vidare. En massagebehandling hos ett företag kan kosta från 500 kronor upp emot 800 kronor. Kostnaden beror på flera faktorer men vanligtvis handlar det om hur stor del av kroppen som ska masseras (helkropp, halvkropp, fotmassage och så vidare) samt hur länge massagen ska pågå. Ju mer som ska masseras och ju längre massage ska hålla på, desto dyrare blir det. Samtidigt om en massage är mer specialiserad kan detta vara dyrare då det medför en viss nivå av kompetens. En fotmassage kan exempelvis innebära en behandling av hela kroppen via fötterna. Även fast det låter enkelt kan det vara avancerat. Notera att många massageföretagen har speciella erbjudanden för nya och inte minst återkommande kunder. Det är alltid värt att fråga, speciellt om du tycker att priset är lite högre än vad du först tänkt dig. Tänk även på att en massör kan vara olika bra på sitt jobb. En dyrare massör kan mycket väl vara bättre på sitt jobb.

Hembesök av massör i Stockholm

Det finns frilansande massörer och även företag som sysslar med hembesök. Då tar de med sig allt som behövs för att kunna utföra massagen hemma hos dig. Detta är en tjänst som många uppskattar, speciellt personer som är gravida, lite äldre eller som av någon annan anledning inte kan besöka en lokal. Du kan oftast själv bestämma hur behandlingen ska se ut i samråd med din massör. Ett hembesök där massören ger dig en terapeutisk ryggmassage kan ligga på runt 700 kronor, då för en behandling på 60 minuter.