Duffy är ett svenskt skomärke som riktar sig till kvinnor. De hämtar sin inspiration till nya kollektioner av snygga och häftiga skor runtom i Europa, och har därför en bred kollektion med spännande nyheter varje säsong. Företaget har därmed det allra senaste inom mode och trender i sina skokollektioner och passar perfekt för den modemedvetna tjejen eller kvinnan.

Duffy erbjuder ett stort sortiment med olika skor i olika modeller och färger, men med en sak gemensamt, nämligen priset! Skor från Duffy är prisvärda, vilket gör att du inte bara behöver unna dig ett par skor utan kan ha råd med flera par skor. Duffy skor har två underkollektioner – Duffy in Leather samt Duffy Rain. Den förstnämnda är en kollektion av skinnskor och den andra är trendiga men samtidigt bekväma och regntåliga skor som du kan använda i regnet.

“Just be yourself”

Duffys motto är att du ska vara dig själv och ingen annan. Vad detta innebär är att Duffys mål med sina skokollektioner är att du som kund ska hitta skor som passar just dig, din unika stil och påverka dig så satt du kan vara dig själv, vem du än är. Duffy erbjuder därför ett brett sortiment av skor så alla kan hitta sin specifika stil och skor som passar till just den stilen. Du hittar snygga, coola, häftiga och annorlunda men alltid lika vackra skor i sortimentet.

Det kan röra sig om sneakers, boots, stövlar i olika modeller, sandaler, öppna skor, ballerinas eller gummistövlar i olika färger. Vad sägs om röda, vita eller varför inte zebrarandiga som du kan ha i höstens regn och rusk för att förbättra ditt humör?! Det breda sortimentet gör också att du hittar skor för alla tillfällen som dyker upp i livet, oavsett om det är skola, jobb, fest eller dejt.