Är du intresserad av produkter inom hudvård, kosttillskott skönhet och hälsokost? Då bör du spana in fyndlådan på Jakobs Apotek. Där finns produkter som kanske har kort datum eller som är på god väg att utgår ur sortimentet. I fyndlådan kan du göra riktiga fynd eftersom dessa varor reas bort till riktigt bra priser. Jakobs Apotek vill såklart att de senaste produkterna och därför måste de ibland rensa på lagerhyllorna genom att slänga ett gäng produkter i fyndlådan.

HälsokostPå Jakobs Apotek finns även rabatterade priser där du kan köpa fler och spara mer. Klicka in på Köp fler – spara mer och spana in vilka paketpriser som finns just idag. Många produkter inom hälsokost är förbrukningsprodukter som så småningom tar slut. Varför inte passa på att köp fler – spara mer? Till ett förmånligt paketpris får du flera produkter. Kosttillskott till ett väldigt bra pris vem kan slå det? Det finns även hälsokostpaket till rabatterat pris om du köper flera. Passa på att köp fler – spara mer. Många kunder är nöjda efter att de handlat på Jakobs Apotek. En kund tycker att hemsidan är smidig och smärtfri att använda, en annan menar att det är bra produkter som snabbt kommer direkt hem i brevlådan. Många berömmer även utbudet, det breda sortimentet verkar vara mycket uppskattat. Om du har några synpunkter på sortimentet eller har förslag på hur nätbutiken kan förbättras så kan du berätta om detta genom att mejla till kundservice på Jakobs Apotek.

Något som är oerhört populärt är kosttillskott. Kosttillskott kommer i alla former och är till för att förbättra hälsan men bör inte ses som något som kan ersätta vanlig mat. Ett annat populärt område är så kallad superfood. Supermat är fullproppad med näringsämnen som till exempel fettsyror, mineraler och vitaminer. Supermaten är ofta bär, men även nötter och örter är vanligt. Kanske känner du till spirulina eller hampafrön? Det är bara två exempel på populära produkter inom området superfood. Kika under köp fler – spara mer och se vad vi erbjuder för rabatterade storpack just nu.