Efter en lång arbetsdag. Efter hårt arbete. Eller bara under helgen, för att unna sig. En massage kan vara läglig i många olika situationer, och är något som uppskattas av de allra flesta. Något som man kanske helst slipper är att ta sig till massagesalongen i fråga. Genom att boka ett hembesök behöver man inte ens gå utanför dörren för att få en professionell massage hemma.

Fördelar med massage hemma

Det finns flertalet fördelar med att boka ett hembesök för en massage. Till exempel: Du behöver inte tänka på trafik eller parkering, eller om du åker kollektivt, titta när tåg eller bussar går. Inte heller behöver du tänka på att dra på dig ytterjacka, kängor eller ens göra dig redo för att gå utanför dörren.

När en massage är slut är man ofta väldigt avslappnad. Är man hemma slipper man sätta sig i bilen och köra hem. Istället kan man ta en tupplur på soffan eller tappa upp ett varmt bad. Allt du behöver är tillräckligt med utrymme för massagebänken, och gärna ett eluttag där avslappnade musik kan spelas. Även ett handfat för att tvätta händerna bör finas i närheten. Det är enkelt. Det enda du behöver göra är att ringa till massören eller salongen och boka en tid. Många kan ställa upp med kort varsel, så du behöver bara se till att vara hemma när hembesöket ska ske. En bokning går snabbt att göra.

Vad kostar massage hemma?

Priserna för att få en massage under ett hembesök är ofta något högre än vad som gäller om man går direkt till en salong. Inte förvånande kanske, eftersom massören behöver lägga ned arbetstid på att ta sig hem till dig. Ibland går det att få rabatter, till exempel om du bokar flera massagetillfällen på en gång, eller om du bokar för en grupp.

Bra att känna till är att många inte gör hembesök för korta massagetillfälle, som ibland annars kan beställas på salong. Kolla med massören vad kraven är. Det kan till exempel vara minst en timmes eller nittio minuters massage. Tänk också på att extra kostnader kan tillkomma för massörens resa.